Sydney Sweeney grapt over flop 'Madame Web'

KKees van den Berg 6 maart 2024 09:15

De superheldenfilm 'Madame Web' is een flinke flop geworden. Actrice Sydney Sweeney maakte hierover een grappige opmerking tijdens haar optreden in Saturday Night Live. Ze is bekend van de series 'Euphoria' en 'The White Lotus', en de film 'Anyone But You'.

Flop 'Madame Web' en Sydney's reactie

Het is duidelijk dat de superheldenfilm 'Madame Web' niet de gewenste populariteit heeft weten te behalen. Met negatieve recensies en slechte box office resultaten, is de film een grote flop. Sydney Sweeney, een bekende actrice uit de hitseries 'Euphoria' en 'The White Lotus', en recent gezien in de film 'Anyone But You', maakte een grappige opmerking over de flop tijdens haar optreden in Saturday Night Live. Ze zei: 'Je hebt me absoluut niet gezien in Madame Web.'

'Madame Web' vertelt het ontstaansverhaal van Cassandra Webb, één van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum. In de film maken we kennis met haar als een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze wellicht helderziend is. Geconfronteerd met haar verleden, sluit ze een pact met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat, mits ze de gevaren van het heden overleven.

Meer artikelen