'The Gentlemen' op Netflix verliest toppositie aan nieuwe serie '3 Body Problem'

DDavid Meijer 26 maart 2024 10:16

De nieuwe sciencefictionserie '3 Body Problem', van de makers van 'Game of Thrones', heeft de humoristische actieserie 'The Gentlemen' van de toppositie in de Netflix top 10 gestoten. Deze verandering volgde op de lancering van de serie op 21 maart.

'The Gentlemen' verliest toppositie

'The Gentlemen', een populaire show die tot voor kort de top 10 van de meest bekeken series op Netflix aanvoerde, heeft zijn toppositie verloren. Het Britse avontuur is voorbijgestreefd door de nieuwe sciencefictionserie '3 Body Problem'. Deze plotwending vond plaats na de release van de nieuwe serie op 21 maart.

Nieuwe nummer één: '3 Body Problem'

Kijkers zijn uitermate enthousiast over de mysterieuze serie '3 Body Problem' en kijken massaal sinds de lancering. Binnen enkele dagen na release stond '3 Body Problem' al op nummer 1 in de Netflix top 10, waardoor 'The Gentlemen' van de toppositie werd gestoten. Zowel de plot als de productie van de serie hebben bijgedragen aan de snelle stijging in populariteit.

Volgens uitvoerend producent Alexander Woo is '3 Body Problem' een geschiedenis van de mensheid vanaf het eerste contact met een buitenaardse beschaving tot aan het einde van het universum. De serie volgt een groep wetenschappers die te maken krijgen met de gevolgen van een fatale beslissing in China in de jaren 60. Deze beslissing vormt een ernstige bedreiging voor de mensheid.

Meer artikelen