'The Program: Cons, Cults and Kidnapping' nu te streamen op Netflix

DDavid Meijer 6 maart 2024 14:25

Voor liefhebbers van true crime is er een nieuwe schokkende serie te zien op Netflix: 'The Program: Cons, Cults, and Kidnapping' (2024). De serie belicht de nasleep van een ernstige misbruikzaak in de VS.

Nieuwe true crime-serie op Netflix

Vandaag is er goed nieuws voor fans van true crime: er staat een nieuwe serie op Netflix, genaamd 'The Program: Cons, Cults, and Kidnapping' (2024). Deze serie behandelt de gevolgen van een schrijnende misbruikzaak in de VS. Alle afleveringen van deze serie zijn nu te vinden op de streamingdienst.

Corruptie en misbruik in tuchtschool

Deze docuserie duikt diep in de corruptie en het misbruik van een Amerikaanse tuchtschool. De verhalen worden verteld door een vrouw die als tiener naar deze school werd gestuurd en tot op heden wordt gekweld door haar ervaringen. Deze onthullingen brengen de duistere kant van het systeem aan het licht.

Met de toevoeging van 'The Program: Cons, Cults, and Kidnapping' aan hun streamingplatform, blijft Netflix haar aanbod van true crime-series uitbreiden. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix, check onze pagina 'Nieuw op Netflix'.

Het persoonlijke perspectief op misbruik

In de serie wordt het verhaal verteld door een vrouw die als tiener naar de tuchtschool werd gestuurd. Jaren later wordt ze nog steeds gekweld door haar ervaringen en doet ze onthullingen over corruptie en misbruik binnen het systeem. Haar verhaal geeft een onthutsend inzicht in de realiteit van misbruik binnen instituten.

Afbeelding: 'The Program: Cons, Cults and Kidnapping', TMDB

Meer artikelen