'The Rookie' seizoen 5: releasedatum op Netflix bekend

DDavid Meijer 18 maart 2024 18:11

Goed nieuws voor fans van de serie 'The Rookie'! Netflix heeft eindelijk de releasedatum voor het vijfde seizoen bekendgemaakt. En er is meer, seizoen 6 is al in de maak.

Releasedatum van 'The Rookie' seizoen 5

Na lange anticipatie heeft Netflix eindelijk de releasedatum voor het vijfde seizoen van 'The Rookie' bekendgemaakt. Fans hebben even moeten wachten, maar het geduld wordt beloond. Het nieuwe seizoen van deze populaire serie is in aantocht en de kijkers kunnen zich alvast voorbereiden op de spannende nieuwe afleveringen.

Spanningen lopen op in seizoen 5

Het vijfde seizoen van 'The Rookie' belooft nog meer spanning en actie. John Nolan, het centrale personage van de serie, zal opnieuw de confrontatie aangaan met de beruchte seriemoordenaar Rosalind Dyer. Bovendien werken agenten Bradford en Chen undercover samen met detective Lopez en de Las Vegas Police Department om de leiders van een grote criminele onderneming te arresteren.

De productie van het zesde seizoen van 'The Rookie' is al in volle gang. Hoewel het nog even zal duren voordat het nieuwe seizoen in Nederland te zien zal zijn, is het opwindend om te weten dat er nog meer avonturen van John Nolan en zijn team op de planning staan. Blijf op de hoogte voor meer updates over de uitzenddata.

'The Rookie' seizoen 5 komt eraan

Goed nieuws dus voor de fans: 'The Rookie' seizoen 5 zal vanaf 1 april beschikbaar zijn op Netflix.

Meer artikelen