Tim Allen stelt nostalgische verhaallijn voor in 'Toy Story 5'

DDavid Meijer 18 november 2023 19:51

Buzz Lightyear's stem, Tim Allen, onthult in een recent interview zijn idee voor een nostalgische verhaallijn in de aankomende film 'Toy Story 5'. Zijn idee draait om Andy, die nu volwassen is en zijn eigen kinderen heeft.

Allen's nostalgische idee voor 'Toy Story 5'

Tijdens een recent interview over de nieuwe Disney+-serie 'The Santa Clauses', werd aan acteur Tim Allen gevraagd naar 'Toy Story 5'. De film werd afgelopen lente aangekondigd zonder verdere details. Allen, vooral bekend als de stem van Buzz Lightyear, liet doorschemeren dat hij een nostalgische verhaallijn in gedachten heeft voor de nieuwe film.

Wat is een beter kerstcadeau dan nieuws over 'Toy Story 5'? We weten al dat Buzz Lightyear en Woody terugkeren naar het witte doek, maar hoe zal hun comeback in de film worden verwerkt? Allen heeft hier al een idee over en zegt dat hij dit graag zou willen zien.

Een volwassen Andy in de hoofdrol

Allen stelt zich een scenario voor waarin de hele film wordt gezien door de ogen van een volwassen Andy. Andy's kinderen ontdekken vintage speelgoed op het internet en vragen hun vader of hij ooit zulk speelgoed heeft gezien. Ze wijzen naar Buzz Lightyear die een hand mist. Dit leidt tot een nostalgische queeste waarin Andy al zijn oude speelgoed verzamelt, wat uiteindelijk leidt tot een nieuw avontuur met zijn zoon.

Afbeelding: 'Toy Story 5', TMDb

Meer artikelen