Veel bewondering voor 'Arrival' op Netflix

DDavid Meijer 5 april 2024 14:58

Denis Villeneuve, bekend van 'Dune', blijkt al eerder harten te hebben veroverd met 'Arrival', dat nu op Netflix te vinden is. Kijkers tonen hun bewondering voor deze Oscarwinnende film.

Villeneuve maakt indruk met 'Arrival'

Regisseur Denis Villeneuve, die zijn sporen heeft verdiend met het regisseren van de 'Dune'-serie, heeft al eerder indruk gemaakt op het publiek. En ditmaal niet met een toekomstige release, maar met zijn eerdere werk. 'Arrival', dat in 2016 is uitgebracht, is sinds kort te vinden op Netflix en slaat in als een bom bij de kijkers.

Kijkers loven Oscarwinnende 'Arrival'

Het is niet alleen de regisseur die lof oogst, maar ook de film zelf. 'Arrival' is een Oscarwinnaar en de kijkers zijn zeer onder de indruk. Met uitspraken als "Soms vraag ik me af hoe briljant en intelligent iemand kan zijn om zoiets te maken", wordt duidelijk hoezeer de film wordt gewaardeerd. Het is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een goed gemaakte, prachtige film.

https://twitter.com/CriipticGirl/status/1775164575924498815

https://twitter.com/zwieze/status/1653870518494265344

In 'Arrival' speelt Amy Adams de rol van Louise Banks, een taalkundeprofessor die een eliteteam van onderzoekers leidt. Als gigantische ruimteschepen landen op 12 locaties over de hele wereld, is het aan haar en haar team om het mysterie te ontrafelen.

Spannende race tegen de klok in 'Arrival'

De plot van 'Arrival' is spannend en intens. Terwijl de wereld op de rand van een oorlog staat, racet Louise Banks met haar team tegen de klok om een manier te vinden om met de buitenaardse bezoekers te communiceren. Deze urgente zoektocht vormt het hart van de film.

Afbeelding: 'Arrival', TMDB

Meer artikelen