Veelbesproken thriller 'Sound of Freedom' nu beschikbaar op Prime Video

RRoos Verhoeven 18 maart 2024 16:19

De controversiële thriller 'Sound of Freedom', die eerder al een onverwacht bioscoopsucces werd, is nu ook beschikbaar voor streaming op Amazon Prime Video. Het verhaal is gebaseerd op het ware leven van Tim Ballard, een ex-regeringsagent die kinderen redde van seksuele exploitatie in Colombia.

Sound of Freedom nu te streamen

Na een onverwacht bioscoopsucces, is de veelbesproken film 'Sound of Freedom' nu ook te bekijken vanuit de comfort van je eigen huis. De film is sinds vandaag beschikbaar op Amazon Prime Video, waar je je kunt onderdompelen in dit aangrijpende en provocerende verhaal.

Het verhaal achter 'Sound of Freedom'

De film is gebaseerd op het echte leven van Tim Ballard. Gespeeld door Jim Caviezel, bekend van 'The Passion of the Christ', gaat Ballard op een missie om kinderen te redden van seksuele exploitatie in Colombia. Dit intense en onthutsende verhaal biedt een aangrijpende kijk op de realiteit van kinderhandel.

'Sound of Freedom' heeft veel aandacht gekregen van religieuze en conservatieve groepen die de film steunen. Deels gefinancierd door Angel Studios, gebruikte het distributeursbedrijf onconventionele methoden om de film te promoten, waaronder een 'Pay It Forward' app waarmee mensen kaartjes konden kopen en doneren aan anderen.

Afbeelding: 'Sound of Freedom', TMDB

Meer artikelen