Waargebeurd spionagedrama 'The Courier' met Benedict Cumberbatch binnenkort op Netflix

RRoos Verhoeven 31 oktober 2023 17:48

Benedict Cumberbatch neemt de rol van een onopvallende Britse zakenman op zich die door de MI6 wordt gerekruteerd in de spannende dramafilm 'The Courier'. De film, waarvan Netflix onlangs de rechten heeft verworven, is vanaf 9 november te zien op de streamingdienst.

Netflix bemachtigt rechten van 'The Courier'

Fans van spannende actiedrama's hebben iets om naar uit te kijken. Netflix heeft onlangs de rechten verworven van 'The Courier', een veelbesproken dramafilm met in de hoofdrol Benedict Cumberbatch. De film belooft de kijkers mee te nemen in een wereld van internationale spionage en intriges. Markeer 9 november in je agenda, want dan is deze film te zien op Netflix.

Het verhaal van 'The Courier' is niet zomaar een uit de duim gezogen plot. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse zakenman Greville Wynne. Wynne, gespeeld door Benedict Cumberbatch, wordt tijdens een van de grootste internationale conflicten in de geschiedenis gerekruteerd door de Britse inlichtingendienst MI6. Het wordt een intense rit vol spionage en gevaar.

Spanning en conflict in 'The Courier'

Wynne, een eenvoudige verkoper, wordt door de MI6 gerekruteerd om als spion geheime documenten naar de USSR te brengen, een taak die hem regelmatig naar Rusland brengt. Ondanks de verzekering van de MI6 dat het niet gevaarlijk is, wordt zijn vrouw uiteindelijk bang en smeekt hem om niet meer naar Moskou te gaan. De druk op Wynne neemt hierdoor toe, wat een extra spanningslaag aan de film geeft.

Afbeelding: 'The Courier', TMDb

Meer artikelen