Waarom 'Euphoria' Seizoen 3 op zich laat wachten

KKees van den Berg 4 maart 2024 17:49

Acteur Colman Domingo legt uit waarom fans van de populaire serie 'Euphoria' nog even geduld moeten hebben voor het derde seizoen. De bedenker van de serie, Sam Levinson, wil de echte wereld zo goed mogelijk weerspiegelen en streeft naar de hoogste kwaliteit voor de kijkers.

Vertraging door realisme

Het derde seizoen van 'Euphoria' laat op zich wachten, en volgens acteur Colman Domingo is dat te wijten aan de grondige werkwijze van de bedenker van de serie, Sam Levinson. Levinson is vastbesloten om de echte wereld zo authentiek mogelijk weer te geven in de serie, en dat vergt veel tijd en aandacht. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze Zendaya weer kunnen zien in de rol van Rue Bennett.

De gedetailleerde aanpak van Levinson

Sam Levinson wordt omschreven als een schrijver die voortdurend herschrijft en aanpassingen maakt. Hij wil onmiddellijk kunnen reageren op actuele gebeurtenissen in de wereld en worstelt met het beslissen wat belangrijk is voor het verhaal. Volgens Domingo is Levinson voornamelijk geïnteresseerd in existentiële vragen, wat hij graag wil onderzoeken in het derde seizoen van 'Euphoria'.

In 'Euphoria' neemt Colman Domingo de rol van Ali op zich, een man die worstelt met zijn drugsverslaving en een belangrijke spil vormt in het leven van hoofdpersonage Rue, gespeeld door Zendaya. De serie speelt zich af in het fictieve East Highland in Californië, waar jongeren worstelen met liefde, verlies en verslaving en een balans proberen te vinden.

Meer artikelen