Wanneer komt er een seizoen 2 (deel 2) van 'Ronja de Roversdochter' op Netflix?

DDavid Meijer 30 maart 2024 15:02

Fans van de populaire Netflix-serie 'Ronja de Roversdochter' wachten met smart op de release van het tweede deel van het eerste seizoen. Echter, de exacte datum blijft nog een mysterie.

Vervolg 'Ronja de Roversdochter' bevestigd, datum onbekend

De populaire Netflix-serie 'Ronja de Roversdochter', gebaseerd op het gelijknamige boek, kent een groeiende fanbase die enthousiast uitkijkt naar het tweede deel van het eerste seizoen. Echter, ondanks de bevestiging van een vervolg, hult Netflix zich nog in stilzwijgen over de exacte datum waarop het nieuwe deel te zien zal zijn. Fans dienen dus nog even geduld te hebben.

Overleven in het bos: het avontuur van Ronja

Net als in het oorspronkelijke boek, volgen we in de serie de avonturen van Ronja, een jong meisje dat wordt geboren in een roversbende in een middeleeuws Scandinavisch fort. Het omringende bos, gevuld met vreemde wezens, is zowel magisch als gevaarlijk. Wanneer Ronja bevriend raakt met Birk, een jongen van een rivaliserende bende, ontstaat er een heftige familievete. Het tweetal vlucht het bos in en moet zien te overleven.

Hoewel de exacte datum nog niet bekend is, heeft Netflix wel aangegeven dat de nieuwe afleveringen van 'Ronja de Roversdochter' later dit jaar te zien zullen zijn.

Afbeelding: 'Ronja the Robber's Daughter', TMDB

Meer artikelen